Verrassende voordelen van goud voor gezondheid & schoonheid

We weten allemaal dat GOUD een zeldzaam en kostbaar metaal is en een populair investeringsobject. Maar afgezien van het feit dat het zeer waardevol is, heb je je afgevraagd waarom goud door bijna alle grote beschavingen in de wereld werd gebruikt om macht, schoonheid, zuiverheid en prestatie te symboliseren en nog steeds zo’n prominente plaats inneemt in onze samenleving? Het antwoord ligt in het vermogen van goud om een warme energie te bezitten die kalmerende trillingen in het lichaam brengt om te helpen bij het genezingsproces.

Wil je je tandgoud verkopen? Dat kan hier!

Hieronder staan enkele voordelen vermeld:

Anti-inflammatoire eigenschappen

Colloïdaal goud wordt gebruikt om verlichting te brengen bij gewrichtspijn en -ontsteking veroorzaakt door artritis, bursitis, reuma en tendinitis.

Verjongende eigenschappen

Colloïdaal Goud heeft een kalmerend en harmoniserend effect op lichaam, geest en ziel en staat er ook om bekend een gevoel van verhoogde energie, wilskracht, mentale focus en libido te bevorderen. In geval van rillingen, opvliegers en nachtelijk zweten wordt het lichaamstemperatuurstabiliserende mechanisme hersteld door colloïdaal goud.

Verbeterde stemmingen

Het wordt gebruikt om het mentale en emotionele welzijn van mensen die lijden aan angst, depressie, frustratie en verdriet te verbeteren.

Verbeterde cognitieve functie

Studies tonen aan dat colloïdaal goud werkt als een natuurlijke stimulans voor de cellen van ons lichaam. Deze eigenschap verbetert de overdracht van elektrische signalen tussen de zenuwcellen in de hersenen en verhoogt de mentale alertheid en stimuleert de concentratie.

Huidverzorging

Vanwege het vermogen om cellen te regenereren en hun normale elastische eigenschappen te herstellen, wordt de colloïdale goudoplossing plaatselijk gebruikt als zalf voor de behandeling van verschillende huidproblemen zoals eczeem, schimmelinfecties, huiduitslag, wonden, huidverbrandingen en nog veel meer. Het wordt ook gebruikt als een ingrediënt in anti-aging huidverzorgingsproducten.

Behandeling van kanker

Colloïdaal goud wordt ook gebruikt in de alternatieve geneeskunde om bepaalde soorten kanker te behandelen, zoals prostaatkanker en eierstokkanker, door minuscule hoeveelheden goud in het lichaam van de patiënt te injecteren om de groei van kankercellen te controleren.

Behandeling van verslaving

In de 19e eeuw werd het gebruikt voor de behandeling van alcoholisme en in de moderne tijd wordt het gebruikt voor de behandeling van nicotine-, drugs- en cafeïneverslaving.

Lees ook: Voordelen van het rijden op een scooter waar niemand over wist

Reageren is niet mogelijk