Redenen om over te stappen naar een USB-wandcontactdoos

In de wereld van vandaag is het vrij gebruikelijk dat bijna iedereen te maken heeft met een smartphone of laptops en om deze apparaten op te laden zie je vaak power banks en diverse andere opties die mensen bij zich hebben om deze apparaten op te laden. Maar aan het eind van de dag als je thuiskomt om deze apparaten in een schakelaar te steken en ze verstopt te vinden met een verlengsnoer of een drievoudige stopcontactadapter, is dat wanneer je je realiseert dat er een probleem is. Om dit probleem op te lossen, hebben we een oplossing bedacht die het stopcontact eenvoudigweg repareert en ervoor zorgt dat jouw apparaat tegelijkertijd wordt opgeladen. De vraag blijft hoe? Nou, om te antwoorden; verander gewoon jouw tweeling-aansluitingen in stopcontacten met usb. Zodra jede USB-aansluiting in handen krijgt, roep je gewoon een elektricien op om jouw typische schakelaar te vervangen door deze. Laten we eens kijken wat de voordelen zijn van het overstappen op de USB-wandcontactdoos.

Voordelen van het overschakelen naar een USB-wandcontactdoos op dit moment

  • De USB-wandcontactdozen kunnen de traditionele contactdozen voorgoed vervangen. Ze worden geleverd met functies zoals metalen bekleding, platte plaat, wit plastic en schroefloze plaat.
  • De slimme USB-oplaadfunctie is een van de grootste mogelijkheden van deze contactdoos. Wanneer de schakelaar niet in gebruik is, gaat de USB-wandcontactdoos in de stand-by-modus en wanneer je er een kabel in steekt en deze in het apparaat steekt, past de USB-wandcontactdoos het laadpatroon aan aan het apparaat.
  • De twin socket-functie maakt dit ook een unieke schakelaar waarbij je de twin 13A-stekkerdoos vasthoudt en de voordelen van niet alleen één, maar ook twee extra USB-laadcontactdozen krijgt.
  • Door alleen de USB-kabel te gebruiken, kun je een extra voordeel krijgen door jouw Android-telefoon, iPhone, Android-tablet, iPad of zelfs een fotocamera rechtstreeks vanaf de schakelaar op te laden.
  • De verschillende soorten USB-wandcontactdozen die beschikbaar zijn, zijn onder andere enkelvoudige / dubbele plastic USB-aansluitingen, vloer-USB-aansluitingen, onderkastcentrale met contactdozen, flat plate USB enkelvoudige / dubbele contactdozen, grid USB-modules en verlengsnoer met contactdozen die allemaal van verschillende fabrikanten afkomstig zijn.
  • Tot slot is een van de belangrijkste voordelen van de USB-wandcontactdoos dat deze ervoor zorgt dat jouw apparaat niet wordt overbelast, waardoor uw apparaat niet wordt beschadigd of verbrand.

Lees ook: Wat te doen in Den Bosch in één dag?

Reageren is niet mogelijk