Eindeloos keuze aan E-liquids

Een van de mooiste dingen aan vaping is misschien ook wel het meest ontmoedigend: het kiezen van een sap smaak die je leuk vindt uit de duizenden die er zijn. In tegenstelling tot de beperkte mogelijkheden van een sigarettenroker, hebben degenen die vape hebben de optie uit veel meer dan alleen tabak of menthol smaken. Dit het proces bij E-liquid kopen moeilijker maken, en dit stopt veel rokers van het nemen van de overstap naar vaping. Het goede nieuws is dat deze duizenden smaken kunnen worden opgesplitst in een paar verschillende soorten ejuice smaken, waardoor het gemakkelijker wordt om de ejuice smaak te kiezen die voor u geschikt is.

Als je al een vaper bent en je bent op zoek naar een nieuwe smaak om te proberen, wetende dat de verschillende soorten ejuice smaken je misschien iets nieuws willen proberen, en we hebben hieronder een aantal door de gemeenschap aanbevolen smaken voor je uitgezocht .

Er zijn een paar verschillende soorten e-sap smaken, en ze kunnen worden onderverdeeld in ongeveer 6 categorieƫn. Deze zijn: fruitig, tabak, desserts, drankjes, snoepjes, menthol en andere dranken.

We zijn ervan overtuigd dat als je eenmaal de smaakcategorie hebt uitgezocht die het beste bij je past, je een nieuwe smaak zult vinden die je geweldig gaar vinden. Laten we er meteen aan beginnen!

Wat zijn de best verkochte smaken?

  • Dessert gearomatiseerde sapjes

Als je altijd ja zegt tegen de serveerster als ze vraagt of je het dessertmenu wilt zien, ga je dol zijn op dessertsmaaksapjes. U zult verbaasd zijn bij hoe de aroma’s van een appeltaart of chocoladecake op smaak gebrachte ejuice uw smaakpapillen

Zie mijn vorige post; De voordelen van btw-registratie

  • Tabakssappen met tabakssmaak

Dit is waarschijnlijk de nummer 1 smaak voor degenen die pas gestopt zijn met roken, en er zijn eigenlijk een grote verscheidenheid aan merken die veel verschillende soorten tabak smaak e-liquids produceren.

  • Fruitige, op smaak gebrachte sappen

Fruitig gearomatiseerde sappen zijn waarschijnlijk het meest populaire type sap smaak, en dat is geen wonder. U kunt letterlijk elk denkbaar type fruitaroma krijgen, in enkele of gemengde variƫteiten en van duizenden verschillende merken. Dus terwijl je misschien een hekel hebt aan het aardbeiensap van het ene merk, zou je het van een ander merk kunnen houden. Ook kunt u een hekel hebben aan het eten van appels, maar probeer dan eens een appel en ananassap die u echt geweldig vindt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Reageren is niet mogelijk