Een website heeft veel voordelen: dit zijn ze

Een website geeft je een betere eerste indruk, de eerste indrukken tellen en zijn vaak niet uit te wissen. In dit artikel gaan we daarom bespreken waarom een website belangrijk is.

Een website kan je potentie laten zien

Klanten zullen naar uw site kijken en beslissingen nemen over de kwaliteit van uw werk en uw potentieel. Zij gebruiken je website en de informatie die je krijgt, om te beslissen of ze jou gaan kiezen of niet.

Het verschil tussen je concurrenten

Een website is het bewijs dat je serieus bent. Als je mensen vertelt dat je beter bent dan de concurrent, dan maakt het feit dat je geen website hebt die beweringen meteen ongedaan. Daarom moet je een website laten maken. En zo snel mogelijk ook, elke dag is een verloren klant.

Een website is alles in een plek

Youtube doet video’s delen heel goed. Twitter doet 170 tekens delen ongelooflijk goed. Facebook is een expert in het samen praten met vrienden. Maar een website stelt je in staat om deze 3 dingen samen te brengen en nog veel meer!

Een website maakt je betrouwbaarder

Een goede website zal iemands perceptie van wie je bent en wat je doet veranderen. Het is een van de beste marketingacties die je ooit zult ondernemen. Maar pas op: een site die eruit ziet alsof hij in de jaren ’80 is gemaakt, zal onmiddellijk je geloofwaardigheid aantasten en je er als een amateur uit laten zien.

Een website geeft uw bedrijf meer klanten

Geloof het of niet, het hebben van een goede website is het verschil tussen 10 klanten per maand en 100 klanten per maand. Het gaat om de mening van mensen die het vermogen hebben om dingen voor je in beweging te brengen

Sommige mensen zitten niet op Social Media

Sommige mensen zijn gewoon niet op Facebook, of Twitter, of Youtube. Sommige mensen zijn helemaal niet op de web aan het surfen!

Reageren is niet mogelijk