De meest gestelde vragen over de OxY Hair Extensions

Wat zijn OxY Hair Extensions?

Als u op zoek bent naar een snel Do It Yourself haarverlenging systeem zonder langdurige hechting, dan heeft u het gevonden. Clip-In Hair Extensions van OxY zijn eenvoudig te bevestigen en kunnen perfect worden afgestemd op uw eigen haar – waardoor u langer haar, minder licht, highlights of extra volume krijgt. Alle clip-in hair extensions zijn er in één of meerdere stukken (inslagen) van verschillende breedtes. Deze extensions kunnen in of uit geschoren worden in enkele minuten en zijn vrijwel niet op te sporen. Doe het gewoon zelf “clip-in” extensions besparen u tijd en geld! Het is snel en gemakkelijk!

Hoe zijn ze bevestigd aan mijn eigen haar?

Ze worden onder uw eigen haar geklemd door middel van kleine snap on clips. De clips zijn allemaal kwaliteits clips met een siliconen insert zodat ze niet uitglijden en extreem veilig zijn. Eenmaal aangebracht kun je de clips niet meer zien.

Hoe lang moet mijn eigen haar zijn om clip te gebruiken in extensies?

Verschillende mensen hebben verschillende meningen, maar als algemene regel vinden we dat zolang je schouderlengte haar of iets kort haar hebt, je in orde moet zijn.

Hoe lang gaan de OxY Hair Extensions mee?

De OxY Hair extensions zijn van mensen haar, dus ze gaan zo lang mee als u wilt. Als u voor uw haar zorgt is het niet ongewoon voor kwaliteitsvolle extensies die tot twaalf maanden meegaan. Als ze niet met respect behandeld worden, moeten ze om de drie tot zes maanden vervangen worden. Hoe meer u voor ze zorgt, hoe langer ze meegaan.

Hoe zit het met clips?

We gebruiken metalen clips met siliconen slangen voor een goede grip. Ze wegen minder dan een gram per stuk en zijn slechts een centimeter breed, zodat ze zeer gemakkelijk te verbergen zijn en het totale gewicht van de clips is een kleine fractie van het haar gewicht.

Kunnen ze worden rechtgetrokken, gekruld of getongeld?

Ja, eenvoudigweg omdat het echt mensenhaar is, kun je het haar gladstrijken en krullen. Dit is eigenlijk een test op zich om te weten of je geen synthetisch product verkocht wordt.

Kan ik ze wassen en hoe vaak moet ik dat doen?

Was ze even vaak als je je eigen haar zou wassen. Gebruik Shampoo en conditioner. Niets bijzonders. Zie onze Clipin Gids voor gedetailleerde instructies.

Kan ik het haar drogen met een föhn of met een tang?

Behandel het haar alsof het uw eigen haar is. Gebruik een föhn of tang, zelfs wanneer deze is aangebracht. Maar net als bij je eigen haar, gebruik nooit een föhn of tang te warm. Je droogt het haar en het gaat minder lang mee

Kan ik het haar kleuren?

Ja. Het haar kan gekleurd worden. In het algemeen is het gemakkelijker om het haar donkerder te maken dan om het haar lichter te maken. Maar blond haar is meer gebleekt, dus meer voorzichtigheid is geboden. Gebruik altijd een goede kwaliteit haarverf en test eerst een klein monster.

Reageren is niet mogelijk