De beste winkels voor kinder- en babykleding

H&M

We konden het niet hebben over Scandinavische kinderkleding zonder de Zweedse snelle modegigant H&M te noemen. Als je goedkope basics zoals onesies, ondergoed en sokken nodig hebt, bundelt H&M vaak voor een goede prijs.

OnlineKinderKledingKopen.nl

MarMar Copenhagen maakt kleding van pasgeborene tot oude kinderen. Hun pasgeborenen- en babykleding gaat vooral over de basis, terwijl ze een beetje modieuzer worden naarmate ze van kindermaten naar tienermaten gaan. Ze hebben veel outfits, dus als je je tienerkind wilt dragen als je peuter, dan is dit het merk voor jou! OnlineKinderKledingKopen.nl maakt een groot assortiment kinderkleding die bijzonder goed is voor de winter.

MINI RODINI

Het bekende Zweedse kindermerk Mini Rodini is alom geliefd in ScandinaviĆ« voor hun hoogwaardige, grote collectie en ontwerpen die zowel modieus als leuk zijn. Ze gebruiken biologisch katoen, merinowol en andere hoogwaardige materialen die zowel zacht voor de huid als duurzaam zijn. Hun winteruitrusting, inclusief buitenkleding, handschoenen, wanten en hoeden, is uitstekend. Mini Rodini’s pasgeboren kleding is een geweldig geschenk!

WHEAT

In de winter zie je veel, veel Deense kinderen rondrennen in hun Wheat full body suits. Ze zijn niet voor niets geliefd: ze zijn uitzonderlijk warm, van hoge kwaliteit en kinderen kunnen zich er gemakkelijk in bewegen. Maar Wheat maakt niet alleen hun alomtegenwoordige buitenkleding; ze maken ook een reeks pasgeborenen, speelkleren en gebreide kleding voor kinderen. De kleding is gemaakt van biologisch katoen en is verkrijgbaar in neutrale kleuren of ingetogen bloemmotieven.

IGLO + INDI

Het IJslandse merk Iglo + Indi beschouwt alle kinderen als kunstenaars en daarom zijn al hun scheidingen gemaakt om gemengd en gematched te worden. Funky patronen, felle kleuren en gemakkelijk te dragen stukken die perfect zijn voor peuters en jonge kinderen om elke dag te dragen. Iglo + Indi maakt ook stukken voor pasgeborenen.

POPUPSHOP

Popupshop is begonnen als een merk dat zich richt op de basis van organische materialen. Sindsdien hebben ze zich uitgebreid en zijn er modieuze kleding gemaakt voor mensen van alle leeftijden. Vooral hun tienerlijn is erg cool, met veel leuke patronen en textuur.

LILI & LEOPOLD

Een klein Noors merk vol hoogwaardige basics voor kinderen van 0 – 12 jaar, Lili & Leopold is een klein Noors merk, dat vooral kleeft met gedempte kleuren en strepen. Wij houden van hun lieve exemplaren!

Movadi

Dit Noorse kledingmerk heeft artikelen voor kinderen van 0 – 10 jaar. Ze hebben een scala aan kleding, van bodysuits tot truien en rompers, met een speciale focus op gebreide kleding. Ze hebben een scala aan schattige stijlen met dieren en patronen, maar ook eenkleurige basics.

Reageren is niet mogelijk