De allerbeste voordelen van elektrische scooters

Je zou kunnen denken dat de enige reden om een scooter leasen is om geld te besparen in vergelijking met het kopen van een auto. Wij zijn hier om u te vertellen dat er nog tal van andere redenen zijn! Onder de vele geneugten van het bezitten en rijden op een elektrische scooter, zijn er voordelen voor de gezondheid, het milieu en zelfs de mensen om je heen. Overweeg deze voordelen van elektrische scooters en misschien realiseer je je wel wat een prachtige toevoeging een e-scooter kan zijn aan je leven.

Bespaar een heleboel geld

Niemand geeft graag geld uit als het niet nodig is, maar zelfs als het nodig is, is het nog steeds moeilijk om met je zuurverdiende geld te vertrekken. De gemiddelde persoon die in Nederland woont, besteedt 2000 euro per jaar aan de kosten van het woon-werkverkeer van en naar het werk per dag. In grotere stedelijke gebieden zoals Amsterdam, Utrecht en Den Haag kunnen deze tarieven meer dan 3000 euro per jaar bedragen! Het grootste deel van deze kosten is van de brandstofkosten – een kostenpost die bijna volledig geĆ«limineerd is bij het besturen van een elektrische scooter naar het werk. U betaalt nog steeds voor wat elektriciteit om de batterij van uw scooters ’s nachts op te laden, maar u kunt waarschijnlijk wegkomen met het gebruik van elektriciteit van het bedrijf op te laden na uw ochtend pendel – dat snijdt uw kosten in de helft!

LEES OOK: De beste winkels voor kinder- en babykleding

Veel Goedkoper dan auto’s

De dagelijkse energiekosten van elektrische scooter leasen zijn veel lager dan die van voertuigen op fossiele brandstoffen zoals auto’s of bussen. Een elektrische scooter van hoge kwaliteit zoals eentje van Fast and Furious scooter is geen impulsaankoop. De kwaliteitsonderdelen en techniek die in dergelijke hoogwaardige scooters zitten, maken dat de prijs buiten het assortiment als “goedkoop” wordt beschouwd, maar nog steeds ver onder die van een gebruikte auto van lage kwaliteit. Bij het vergelijken van de kosten van een elektrische scooter leasen met die van een auto, kan het kopen van een elektrische scooter beginnen om geld te besparen in slechts een paar maanden. Als je bijvoorbeeld een auto hebt gekocht of gehuurd die 200 dollar per maand kost, dan had je in 4 maanden tijd 800 dollar aan een elektrische scooter kunnen betalen. Na de vier maanden zou je 200 dollar per maand besparen zonder na te denken over hoeveel je zou uitgeven aan gas! Het enige wat u hoeft te doen is de dingen soepel te laten verlopen!

Relevante artikel: Meer leads en conversies in B2B sales

Veel fijner dan het openbaar vervoer

Een van de sterkste argumenten tegen de aanschaf van een elektrische scooter om geld te besparen is dat het openbaar vervoer ook geld kan besparen. In plaats van een auto te kopen of te leasen, kiezen veel pendelaars er elke dag voor om de juiste bussen, treinen of taxi’s van en naar het werk te kopen of te leasen. Deze vormen van vervoer zijn goedkoper dan het kopen of leasen van een auto en zijn vergelijkbaar met de lopende kosten van een elektrische scooter. Het grote nadeel van deze vormen van vervoer is hun onvoorspelbaarheid. Je weet nooit met wat voor soort persoon je vastzit tijdens het rijden met de bus. Bovendien, gebieden zoals deze behoren tot de plaatsen waar men het meest waarschijnlijk ziek zal worden. We zullen niet eens de moeite nemen om rekening te houden met de prijzen van de verhoogde medische kosten en laten het argument bij “zou je liever op een scooter rijden om te werken of de griep op de bus te vangen?”.

Reageren is niet mogelijk