4 voordelen van het plaatsen van sidebars aan je wagen

Ben je nog aan het beslissen of je een sidebar of opstapje aan jouw bestelwagen moet toevoegen? Zijstangen of opstaptreden geven jouw bestelwagen een stijlvolle toets, maar ze bieden ook heel wat praktische voordelen. Lees dit artikel voor alle redenen waarom je het uiterlijk van jouw bestelwagen zou moeten upgraden!

GEMAKKELIJKER IN EN UIT JOUW BESTELWAGEN

Een groot voordeel van het toevoegen van side bars of stappen om jouw bestelwagen is dat ze gemakkelijker toegang in en uit jouw voertuig, vooral voor ouderen, kinderen of als je gewoon aan de korte kant! Er zijn zijstappen die een plat oppervlak hebben om als een stevige opstap te fungeren en sommige van stijlen worden geleverd met antislip opstapkussens om je te helpen comfortabel in jouw voertuig te stappen.

BESCHERMT DE BUITENKANT VAN JOUW BESTELWAGEN

Sommige mensen realiseren zich misschien niet dat het toevoegen van een opstapje of balkje aan jouw bestelwagen de buitenkant van jouw bestelwagen beschermt. Dit komt omdat wanneer je rijdt, jouw banden vuil, stenen of gewoon algemeen puin van de weg omhoog trappen die krassen of deuken in jouw zijdeuren of panelen kunnen veroorzaken.

MAAKT JOUW BESTELWAGEN MEER GESTROOMLIJND

Een minder praktische reden, maar een meer visueel aantrekkelijke reden om te investeren in een aantal side bars of stappen is dat ze de illusie geven dat JOuw bestelwagen dichter bij de grond is, waardoor het er meer gestroomlijnd uitziet met een slanke en stijlvolle afwerking.

GEEFT JOUW BESTELWAGEN EEN STIJLVOLLE RAND

Wij zijn van mening dat als je side bars of stappen voor een decoratief doel koopt, de side bars een meer discrete maar stijlvolle uitstraling bieden aan jouw bestelwagen. Terwijl de zijstappen meer van een visuele massa aan jouw voertuig toevoegen aangezien zij een grotere oppervlakte hebben maar nog kan groot op jouw bestelwagen kijken aangezien onze in een opgepoetst roestvrij staal of een zwarte beschikbaar zijn.

Lees ook: De top 5 voordelen van openbaar vervoer

Reageren is niet mogelijk