4 Dingen te doen in Costa Rica

1. Familie bijeen

Costa Rica heeft een gezonde omgeving en is een uitstekende plek voor gezinnen. Men kan genieten veel spannende activiteiten, zoals: wandelen, begeleide bezoeken, groepsspelen, interactie met de lokale bevolking, genieten van de lokale keuken, strandsporten en nog veel meer.

2. Cultuur snuiven

De hoofdstad van het land, San José, is de belichaming van cultuur en entertainment. Het Nationale Theater biedt inspirerende voorstellingen, terwijl het Gouden Museum de geschiedenis voor de Columbiaanse en Costa Ricaanse cultuur laat zien. Bij het nationale museum kan men meer leren over de lokale cultuur. Ook is er een kindermuseum waar u met het gezin een interactief leeravontuur kunt doen. Costa Rica biedt een breed scala aan activiteiten wat in smaak zal vallen, terwijl er ook rekening gehouden kan worden met het budget. De vele nationale parken en biologische reservaten zijn leuk om met het hele gezin te wandelen, en de dag af te sluiten met het vissen op forel en tilapia in de namiddag.

3. Gek doen in de wateren

Een zeer populair avontuur onder gezinnen met jonge of tienerleden tijdens de Costa Rica vakantie is raften. Populaire gebieden voor deze sport zijn de rivieren: de Pacuare, Reventazón, Sarapiquí en Corobicí. Rafting biedt leuke momenten terwijl u geniet van het fascinerende uitzicht, omgeven door de natuur. Aan de kusten is er het hele jaar door warm water, wat de mogelijkheid biedt om het hele jaar door een bezoek te brengen. Leuke gezinsmomenten zijn onder andere surfen, jetskiën, bananenbootjes rijden of gewoon spelen met de golven en het zand. Costa Rica’s zee-avonturen zijn onder andere snorkelen, zwemmen, varen of kajakken.

4. Het land verkennen

We hebben veel spannende expedities en wandelingen nog om Costa Rica’s natuurlijke schoonheden te zien. Men kan op spannende expedities en wandelingen om Costa Rica’s schoonheden te ontdekken. Zo kan men bijvoorbeeld  mountainbiken en paardrijden om de verschillende landschappen vol flora en fauna te verkennen. Daarnaast zijn er andere manieren om te genieten van de natuur zoals ziplining in de oerwoud, bustours of misschien wandelen op de hangbruggen met een mooi uitzicht.

Reageren is niet mogelijk