3 Voordelen Van Je Tanden Poetsen Met Geactiveerde Houtskool

3 Voordelen Van Je Tanden Poetsen Met charcoal tandpasta

Je zult je waarschijnlijk afvragen of het veilig is en of het werkt… Het antwoord is: ja, het poetsen met actieve houtskool is veilig en het werkt wonderen!

1. Houtskool tandpasta verwijdert zure plak en geeft ons een frisse adem.

Poetsen met dit soort tandpasta verhoogt de pH-waarde van uw mond omdat de houtskool zich bindt aan zure elementen en de uitscheiding ervan uit het lichaam verhoogt. Dit kan helpen de opbouw van zure plak te verminderen en uw adem te verbeteren als u last heeft van halitose.

2. Het gebruik van tandpasta op basis van houtskool kan helpen bij een goede gezondheid van het gebit (en de algehele gezondheid van het lichaam).

We hebben allemaal een evenwicht nodig in onze orale microbioom. Een juist gebruik van houtskooltandpasta kan voor deze balans zorgen, terwijl het ook helpt om schade te voorkomen door ervoor te zorgen dat het immuunsysteem van uw mond op het hoogste niveau werkt. Bovendien is het niet alleen goed voor uw immuunsysteem, er zijn ook aanwijzingen dat het gebruik van actieve kool zelfs het slechte cholesterolgehalte kan verbeteren.

3. Houtskool tandpasta verwijdert vlekken.

Tandpastas die deze ingrediënt bevatten is een fantastische manier om extrinsieke vlekken te verwijderen (verkleuring van stoffen aan de buitenkant van de tand, zoals wijn, koffie, bessen, andere vlekken op het voedsel). Houd er echter rekening mee dat dit niet hetzelfde is als het bleken van tanden. Het verwijderen van vlekken is echter nog steeds een belangrijk onderdeel om je tanden mooi te houden.

LET OP: Geactiveerde houtskoolproducten kunnen vlekken op voegmiddelen en stoffen veroorzaken, dus bescherm uw meubels, vloeren en kleding voor gebruik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.