3 Redenen Om Een Zonnebril Te Dragen

1. Na een operatie

Als u een operatie hebt ondergaan om uw zicht te corrigeren, moet u zeker een zonnebril dragen. Zonnebrilplaza kan u een zonnebril aanbevelen die u onmiddellijk na de ingreep kunt dragen, maar het dragen van een zonnebril kan uw ogen beschermen terwijl ze genezen en u zich aan uw nieuwe gezichtsvermogen aanpast.

Corrigerende chirurgische ingrepen zijn aan de orde van de dag, maar met een verkeerde postoperatieve zorg na de operatie kunnen er complicaties optreden. Vermijd ze door het opvolgen van de instructies van uw arts en het dragen van een zonnebril om uw nieuw herstelde zicht te beschermen.

Als u een staaroperatie, ooglidreparatie of een andere procedure hebt ondergaan om uw zicht te corrigeren, zult u ook baat hebben bij het dragen van een beschermende zonnebril. Vraag Zonnebrilplaza naar zijn of haar mening en aanbevelingen.

2. Bescherming tegen stoffen etc.

De zon is niet het enige dat je ogen kan beschadigen. Als u buiten bent, loopt u extra risico op schade door zand, stof, wind en zelfs sneeuw.

Sneeuw

Het zal u misschien verbazen dat het doorbrengen van tijd in de sneeuw zeer schadelijk kan zijn voor uw ogen. Sneeuw reflecteert 80% van de Uv-stralen van de zon en kan een aandoening veroorzaken die bekend staat als sneeuwblindheid, waarbij schittering van de zon het hoornvlies daadwerkelijk verbrandt.
Als u skiet, besneeuwde bergen beklimt of tijd doorbrengt in de sneeuw (op elk moment van het jaar), draag dan een zonnebril. Zorg ervoor dat ze de onderkant van uw ogen bedekken en beschermen, vanwege de reflecterende aard van de sneeuw.

Zand

Zand in je ogen krijgen kan erg pijnlijk en gevaarlijk zijn. Kleine zandkorrels kunnen zelfs krassen op uw ogen veroorzaken en kunnen blijvende schade veroorzaken. Zonnebrillen die je ogen volledig bedekken zijn een geweldige manier om zand buiten te houden.

Wind & Stof

Veel tijd doorbrengen in winderige, stoffige gebieden kan uw ogen irriteren en beschadigen. Ook hier is de beste manier om jezelf te beschermen door het dragen van een zonnebril die je ogen beschermt tegen de elementen.

3. Helpt goed tegen zonnige dagen

Hoe belangrijk de bescherming van uw gezondheid ook is, er zijn meer goede redenen om vaker een zonnebril te dragen. Als u buitenshuis bent, zult u echt profiteren van het dragen van uw zonnebril.
Kijk naar deze vergelijking, met de gepolariseerde lens aan de onderkant en de niet-gepolariseerde bovenkant. Het is scherper, er is minder schittering en de kleuren en het contrast zijn verbeterd

Reageren is niet mogelijk