3 geheime gewichtverlies wapens

Goed nieuws: We hebben de beste gewichtsverlies fatburner ontdekt. En ze zitten waarschijnlijk al in je voorraadkast.

Arginine

Waarom? Het is geweldig: Dit aminozuur is een van de nieuwste geheime wapens voor gewichtsverlies. Onderzoekers vonden dat het toedienen van arginine aan zwaarlijvige vrouwen gedurende 12 weken resulteerde in een 3-inch gemiddelde vermindering van de taillemaat en een 6,5-pond gemiddeld gewichtsverlies, volgens een recente studie gepubliceerd in het Journal of Dietary Supplements. Hoewel dat een welkom effect is op elk moment, is er een voordeel aan de timing van je dosis: L-arginine geconsumeerd voordat een training kan helpen je meer vet en koolhydraten te verbranden, een aparte studie gevonden.

Hoe je het krijgt: Pak een handvol amandelen, die een geweldige pre-workout snack zijn. Andere grote bronnen: Tofu, eieren, gras-gevoed rundvlees, pinda’s en walnoten.

Magnesium

Waarom? Het is geweldig: Dit essentiƫle mineraal helpt bij honderden lichaamsprocessen, waaronder spiersamentrekking, wat de eiwitsynthese verbetert. Dat verhoogt op zijn beurt de vetverbranding. Een hogere magnesiuminname werd in een Journal of Nutrition-studie geassocieerd met lagere vastenniveaus van glucose en insuline (factoren die gerelateerd zijn aan vetopslag en gewichtstoename). Ook helpt de consumptie van magnesium de lipolyse te stimuleren, een proces waarbij je lichaam vet vrijmaakt van de plaats waar het is opgeslagen.

Hoe je het kunt krijgen: Amandelen, snijbiet, cashewnoten en spinazie zijn rijk aan voedingsstoffen.

Kalium

Waarom? Het is geweldig: Kalium helpt je buik op twee manieren plat te leggen: Het helpt bij het herstel van de spieren na een training, en het helpt het lichaam om water en natrium door te spoelen, waardoor een opgeblazen gevoel wordt verminderd. Het is ook cruciaal voor het behoud van een gezonde hart- en nierfunctie, dus zoek het uit. Slechts 4,7% van de Amerikanen consumeren voldoende kalium, vonden onderzoekers van de Universiteit van Illinois.

Hoe het te krijgen: Bananen krijgen alle eer voor deze platte ballen voedingsstof, maar melasse is eigenlijk de beste voedselbron volgens de USDA. Voeg melasse, bananen, avocado’s, noten en bladgroenten toe aan je boodschappenlijstje om de spierontspannende voordelen te oogsten.

Lees ook: Dingen die je in een brandwerende kluis kan bewaren

Reageren is niet mogelijk