3 dingen om in Ibiza te doen in 2019

Voor de oostkust van het Spaanse vasteland ligt het eiland Ibiza en de hoofdstad, Ibiza-stad. De meerderheid staat bekend als “feeststad” vanwege het nachtleven en elk jaar komen er duizenden mensen naar Ibiza-stad om hun zomers door te brengen in de hete en bruisende stad. Maar nadat de nacht is overgegaan in de dageraad en de feestgangers gaan slapen, verandert de stad in een prachtig en ongerept juweeltje aan de Middellandse Zee.

Van kastelen, witte stranden, musea, Ibiza beach cruises, kathedralen en kunst, tot watersporten – er is veel te ontdekken in de stad. Ibiza biedt haar bezoekers een breed scala aan attracties en activiteiten die u een zeer ontspannen verblijf kunnen garanderen. Hier zijn 3 van de beste dingen om te doen in de hoofdstad van het Witte Eiland:

1. Snorkel in het heldere water van Ibiza

Het kristalheldere, blauwe water van Ibiza is perfect om te snorkelen (of te duiken, als dat uw ding is) tijdens uw Ibiza beach cruises. Er zijn een paar bedrijven die budgetvriendelijke snorkelexcursies aanbieden, dus bekijk ze zeker eens (uw Ibiza hostel kan u helpen). Maar als je uitrusting wilt huren en op eigen houtje wilt verkennen, zorg er dan voor dat je in het water springt bij Cala Conta, Aguas Blancas of Cala Salada. Elk van deze stranden biedt een hoop zeeleven, kleine baaien en helder water.

2. Liggen op het strand

Als u op zoek bent naar een lokale ervaring, ga dan naar een naaktstrand en #freethenipple. Het strand bij Aguas Blancas (ook wel wit water genoemd) is ideaal om te snorkelen, maar ook om een all-around killer tan te krijgen, Ibiza beach cruises gaat hier niet langs. Het is omgeven door kliffen die een beetje privacy en schaduw bieden gedurende de dag als de zon perfect boven je hoofd schijnt. Pak een picknick in, laat de zwemmers thuis en geniet van een van de beste kleuren van je leven.

3. Scooter rijden

De beste manier om het eiland te verkennen is op uw eigen tempo per elektrische scooter. Zo kom je verschillende stranden, voedsel dat geen kebab is en wandelpaden tegen. Buiten San Antonio en Ibiza-stad ligt er echt een prachtig eiland op je te wachten. We raden je ten zeerste aan om een scooter of fiets te huren voor een dag en letterlijk de stad uit te gaan. Je hoeft niet eens een plan te hebben. Gewoon rondrijden (en wees voorzichtig!).

Reageren is niet mogelijk